BERYL VAN PRAAG

Geweldig nieuws!

Mijn eerste boek is volledig uitverkocht. Het is werkelijk ongelooflijk! Dank aan iedereen die het heeft gekocht en dus heeft bijgedragen aan het onderzoek naar Alzheimer van de Stichting VU medisch centrum Fonds.

Ik ben al een tijdje bezig met het vervolg: “OMDAT JE HERSENEN ZIJN UITGEGUMD”. Het vergt wat tijd en toewijding, maar ik kan met trots zeggen dat er een nieuwe versie onderweg is! Blijf op de hoogte voor updates en nieuws over de lancering. 

Bedankt voor jullie steun en enthousiasme!

“De herinneringen van Beryl haar moeder Pia worden teder en als nieuw tot leven gewekt door de fascinerende vertelstijl van haar dochter”, aldus Yolande Pijnenburg, neuroloog & hoogleraar Dementie op jonge leeftijd, Amsterdam UMC.

Ik merkte dat mijn moeder door Alzheimer dingen uit haar verleden begon te vergeten. Belangrijke gebeurtenissen die ze niet meer wist. Zo is het idee voor dit boek ontstaan, want achter iedere patiënt met Alzheimer schuilt een leven. Zo ook bij mijn moeder. Ik hoop dat mijn moeder haar eigen boek nog vaak gaat lezen. Dat het haar helpt haar verleden zo lang mogelijk te blijven onthouden. En dat ik andere mensen op een idee gebracht heb hetzelfde te doen, want ik heb gezien hoe goed het werkt!

De opbrengst van dit boek gaat volledig naar de Stichting VU medisch centrum Fonds voor onderzoek naar Alzheimer.

Vragen over het boek: boek@berylvanpraag.nl

Een aantal reacties

Op televisie

Koffietijd 21 september 2022

Het is vandaag Wereld Alzheimer Dag. Actrice Beryl van Praag en Jazz-zangeres Fay Claassen komen langs bij Koffietijd om hierover te praten. Beryl schreef namelijk een boek over haar moeder met alzheimer en Fay maakte een lied ter ere van haar vader die leidt aan dementie.

In de media

×
×

Winkelwagen